Güncel Gündem

470 Kadınlar Sınıfında ilk defa Olimpiyat Oyunları’ndayız

Vilamoura – Portekiz’de düzenlenen 470 Dünya Şampiyonası’nda Olimpik Milli Sporcularımız Beste Kaynakçı ve Okyanus Arıkan elde ettiği dereceyle 470 Kadınlar sınıfında Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkını elde etti. Elde edilen..

470 Kadınlar Sınıfında ilk defa Olimpiyat Oyunları’ndayız

Vilamoura – Portekiz’de düzenlenen 470 Dünya Şampiyonası’nda Olimpik Milli Sporcularımız Beste Kaynakçı ve Okyanus Arıkan elde ettiği dereceyle 470 Kadınlar sınıfında Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkını elde etti.

Elde edilen kotayla ülkemiz tarihinde ilk defa 470 Kadınlar sınıfında Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek.

27 Ekibin mücadele ettiği 470 Kadınlar sınıfında Olimpik Milli Sporcularımız Beste Kaynakçı ve Okyanus Arıkan (ARM Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) şampiyonada gerçekleştirilen yarışları 22.sırada tamamlayarak kota almaya hak kazandı. Şampiyonada Ceyla Yurtseven -Simay Aslan (Fenerbahçe Doğuş Yelken) 26. sırada ve Deniz Saltık – Lalin Taşa (Fenerbahçe Doğuş Yelken) 27. sırada yer aldı.

470 Erkekler sınıfında ise 29 ekip arasından Deniz Çınar – Ateş Çınar (Fenerbahçe Doğuş Yelken) 12. oldu.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL