Güncel Gündem Sektörden

Tolga Pamir, Türkiye Turu Rekoru için start alıyor

Türkiye Yelken Federasyonu tarafındanTürk yelkenciliğini geliştirmek ve açık deniz yelkenciliğine teşvik etmek, açık denizde güvenlik ve performans çalışmalarını sağlamak, Türkiye Cumhuriyeti deniz kıyısahasını tanımak, tanıtmak ve sahiplenmek, deniz ve çevre..

Tolga Pamir, Türkiye Turu Rekoru için start alıyor

Türkiye Yelken Federasyonu tarafındanTürk yelkenciliğini geliştirmek ve açık deniz yelkenciliğine teşvik etmek, açık denizde güvenlik ve performans çalışmalarını sağlamak, Türkiye Cumhuriyeti deniz kıyısahasını tanımak, tanıtmak ve sahiplenmek, deniz ve çevre bilincini yeni kuşaklara aktarımı için yönetilenbir proje olan Türkiye Turu Rekoru için Tolga Pamir, 17 Haziran Perşembe günü Artvin’in Hopa ilçesinden start alacak.

Artvin/Hopa Limanı ile İskenderun Limanı arasıdurmadan ve dışarıdan yardım almaksızın, sadece yelken ve rüzgarın gücü iledört denizimizi ve yaklaşık 1.500 denizmillik bir mesafeyi aşarak geçecek olan Tolga Pamir bu mesafede ilk Türkiye Turu Rekoru’nu kırmayı deneyecek.

Pamir; Artvin/Hopa Limanı’ndan start alacak ve Karadeniz, İstanbul Boğazı, Marmara Denizi, ÇanakkaleBoğazı, Ege Denizi, Akdeniz’igeçerek seyrine İskenderun Limanı’nda son verecek.

Tolga Pamir’in Türkiye Turu Rekoru seyrini http://tolgapamir.geovoile.com/challenge4seas/2021/tracker/?lg=fr adresinden canlı takip edebilirsiniz.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL