Güncel Gündem

VALİ KÖŞGER, İMEAK DTO ALİAĞA ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesini ziyaret etti. İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım, oda yönetim..

VALİ KÖŞGER, İMEAK DTO ALİAĞA ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesini ziyaret etti. İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım, oda yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Vali Köşger, oda faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

İMEAK DTO Aliağa Şubesi ziyaretinde Vali Yavuz Selim Köşger’e, İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar,İzmir Deniz Liman Şube Emniyet Müdürü Alper Tuğbay, Aliağa Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun ve Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu eşlik etti.

İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nin yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ve yıl sonu itibariyle Aliağa Limanlarında gerçekleşen ithalat ve ihracat istatistikleri hakkında Vali Yavuz Selim Köşger’e bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Başkan Adem Şimşek, Vali Yavuz Selim Köşger’e, Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay ve Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’ye günün anısına hediye takdim etti.

Haber: Özgür GÜN                Kaynak:ÖZGÜRSES GAZETESİ

 

 

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL