Güncel Gündem

SIRA DIŞI MEKAN: YÜZER TESİS

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü filosunda yıllarca hizmet veren 1967 yapımı Eminönü Araba Vapuru,“sıra dışı” bir mekan olarak İzmir’e katkı sunmaya başladı. Yarım asrı geçen yaşıyla ekonomik ömrünü tamamlayan..

SIRA DIŞI MEKAN: YÜZER TESİS

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü filosunda yıllarca hizmet veren 1967 yapımı Eminönü Araba Vapuru,“sıra dışı” bir mekan olarak İzmir’e katkı sunmaya başladı.

Yarım asrı geçen yaşıyla ekonomik ömrünü tamamlayan emektar araba vapuru, 31 Mayıs 2019’da hizmet dışı bırakıldıktan sonra sökülüp hurdaya çıkarılmak yerine İzmir Tersane Komutanlığı bünyesindeki Alaybey Tersanesinde yüzer tesise dönüştürüldü. 600 metrekare kullanım alanına sahip olan yüzer tesis, yine İZDENİZ filosu bünyesinde hizmet vermeye başladı. “Kadifekale” adı verilen yüzer tesis, kutlama organizasyonları, sosyal ve kültürel etkinlikler için kullanılabildiği gibi aynı zamanda açık deniz projeleri, deniz inşaatı ve tarama çalışmalarında da kullanılabiliyor.

Kadifekale Yüzer Tesisi hakkında detaylı bilgi almak için 0552 035 88 22 ve 0232 320 00 35 (Dahili 103) numaralarını arayabilirsiniz.

KAYNAK: DENİZCİ HABER

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL