Yazarlar

Merhaba

Geçtiğimiz yıl sektörel ek olarak yayın hayatına başlayan Denizci Haber’in, dergi formatındaki ilk sayısını sizlerle buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Profesyonel ekibimizle, özgün içerikler oluşturarak sektöre artı değer katacak bir yayın hazırladık…

Geçtiğimiz yıl sektörel ek olarak yayın hayatına başlayan Denizci Haber’in, dergi formatındaki ilk sayısını sizlerle buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Profesyonel ekibimizle, özgün içerikler oluşturarak sektöre artı değer katacak bir yayın hazırladık. Haberler, röportajlar, görseller ile denizcilik sektörü ve ona bağlı gelişen ihracatçı, ithalatçı ve diğer lokomotif sektör firmalarına gündem oluşturmayı hedefledik.

Denizci Haber, dünya ve Türkiye ekonomisinde, sanayi ve ticaret denilince akla ilk gelen merkezler arasında yer alan Aliağa’dan ülkemizdeki tüm sektör temsilcilerini kapsayacak şekilde yayın hayatını sürdürme amacında.

Dergimizin ilk sayısında; konteyner taşımacılığı kullanıcılarının beklentilerinden, pandemi sürecinde gemi geri dönüşüm sektörüne, flexitanklarla yapılan nakliye hizmetlerinden, Türkiye’nin yükselen yıldızı Aliağa’ya, denizcilik sektörünün ürettiği katma değerden, Mavi Büyüme Projesi’ne kadar sektörün geleceğini ilgilendiren konulara yer verdik.

Siz değerli okuyucularımızın, 3 ayda bir yayınlanacak Denizci Haber Dergimize ilgisi ve desteği bizleri onurlandıracak, hedeflerimize ulaşmakta gücümüze güç katacaktır.

Her sayımızda daha da fazla çalışıp, yenilikçi yaklaşımlarla farklı projeler üretip, denizcilik ve ona bağlı sektörlere ışık tutmak amacındayız. Dergimizin hazırlanmasında değerli açıklamalarıyla katkıda bulunan konuklarımız başta olmak üzere, sekretaryamıza, yazarlarımıza, editörlerimize, grafik-tasarım ekibimize teşekkürlerimizi sunarız.

İyi okumalar.

Özgür Gün

Denizci Haber İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

Bu yazıyı paylaşın

Özgür Gün

Denizci Haber
İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

Tüm Yazıları

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL