Güncel Gündem Sektörden

İMEAK DTO Aliağa’dan şiir, resim ve kompozisyon yarışması

İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nin 2019 yılında çocuklarda deniz sevgisi ve bilinci oluşturmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği resim, şiir ve kompozisyon yarışması, normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte yeniden..

İMEAK DTO Aliağa’dan şiir, resim ve kompozisyon yarışması

İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nin 2019 yılında çocuklarda deniz sevgisi ve bilinci oluşturmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği resim, şiir ve kompozisyon yarışması, normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte yeniden düzenlenecek.

İMEAK DTO Aliağa Şubesi; şiir, resim ve kompozisyon yarışması düzenliyor. Çocuklarda deniz sevgisi ve bilinci oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüllerin yanı sıra tüm katılımcılara sertifika verilecek. Resim, şiir ve kompozisyon olarak üç ana dalda düzenlenecek yarışmada, ilkokul öğrencileri ‘Deniz ve yaşam’ konulu resimler, ortaokul öğrencileri de aynı konu içerikli şiirlerle yarışmaya katılabilecekken, liseler ise ‘Ben deniz olsam’ konu başlıklı kompozisyonlarla yarışmaya katılabilecek.

“Ödüllerin yanı sıra sürprizlerimiz de olacak”

2020 yılının başlarında tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde depandemi sürecine girilmesiyle, her yıl düzenleme kararı aldıkları yarışmayı ertelemek zorunda kaldıklarını belirten İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, “ 2019 yılında ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz resim, şiir ve kompozisyon yarışmasını yeniden düzenliyoruz. Normalleşme sürecinde yeni adımların atılmasıyla birlikte İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi olarak sosyal ve kültürel çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yaklaşık 2 yıl kadar ara vermiş olduğumuz resim, şiir ve kompozisyon yarışmamızla çocuklarımıza deniz sevgisi aşılamak ve onlara denizlerimiz hakkında bilgilendirmek istiyoruz. Yarışmada dereceye girecek öğrencilerimize çeşitli ödüllerin yanı sıra sürprizlerimiz de olacak. Öğrencilerimizin bu yarışmaya ilgisinin yoğun olacağına inanıyor, başarılar diliyorum.” Dedi.

Son teslim tarihi 8 Nisan

Katılımcılar yarışma şartlarını www.aliaga.denizticaretodasi.org.tr adresinden öğrenebilecek. Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması’na katılım için son teslim tarihi 8 Nisan 2022 Cuma Günü.  Başvurular İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’ne yapılacak.

KAYNAK: ÖZGÜR SES GAZETESİ

 

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL