Güncel Gündem Sektörden

İMEAK DTO Aliağa Şubesi İftar Yemeği Düzenledi!

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeği Aliağa Radisson Otel’de gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan iftar yemeği bu yıl yoğun bir katılımla gerçekleşti. Katılımcılarının ezanın..

İMEAK DTO Aliağa Şubesi İftar Yemeği Düzenledi!

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeği Aliağa Radisson Otel’de gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan iftar yemeği bu yıl yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Katılımcılarının ezanın okunmasının ardından dualar ile oruçlarını açtığı iftar yemeğine; İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Serkan Tezel, İzmir Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman,  Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Cezaevi Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Nevzat Ak, Foça İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sabittin Keskin, Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Yüzbaşı Çağrı Gültekin, Aliağa Liman Başkanı Ahmet Apak, Aliağa Gümrük Müdürü Yılmaz Dokumacı, Aliağa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özkan Orhun, Aliağa Orman İşletme Şefi Oktay Atalay, Aliağa İlçe Müftüsü Ramazan Çoşkun, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Selim Aksakal, İlçe Tapu Müdürü Hakan Keleş, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Veysel Şahin, Altay Spor Kulübü eski Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Belediye Meclis üyeleri, DTO Yönetim Kurulu Üyeleri, DTO Meclis üyeleri, Aliağa Oda Başkanları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Konukları kapıda karşılayan ve yemek süresince yakından ilgilenen İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, “ Pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra özlemini duyduğumuz iftar sofrasında yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Davetimize katılan herkese çok teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazanlarda birlikte olmayı diliyorum.’’ Dedi.

İftar yemeği, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

KAYNAK: Özgür GÜN/ DENİZCİ HABER

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL