Güncel Gündem

YENİFOÇA’DA RÜZGAR SÖRFÜ ŞAMPİYONASI

Yenifoça’da düzenlenen rüzgar sörfü şampiyonası, renkli anlara ve rekabete sahne oldu. Türkiye Yelken Federasyonu Windsurf Slalom Türkiye Ligi 1. Ayak Yarışları, 09-12 Haziran tarihlerinde Yenifoça’da gerçekleştirildi. Foça Belediyesinin destekleriyle Yenifoça Windsurf & Yelken..

YENİFOÇA’DA RÜZGAR SÖRFÜ ŞAMPİYONASI

Yenifoça’da düzenlenen rüzgar sörfü şampiyonası, renkli anlara ve rekabete sahne oldu.

Türkiye Yelken Federasyonu Windsurf Slalom Türkiye Ligi 1. Ayak Yarışları, 09-12 Haziran tarihlerinde Yenifoça’da gerçekleştirildi.

Foça Belediyesinin destekleriyle Yenifoça Windsurf & Yelken Spor Kulübü ev sahipliğinde 15 yelken kulübünden 100’e yakın sporcunun yarıştığı şampiyonaya, windsurf sporunun önde gelen isimlerinden milli sporcu Çağla Kubat da katıldı.

Milli sporcu Çağla Kubat, şampiyona hakkında; ‘‘Yenifoça’da gerçekleşen Windsurf Slalom Türkiye Ligi 1. Ayak Yarışları hepimiz için iyi geçti. Sadece denizde değil, karada da çok iyi vakit geçirdi sporcularımız ve ailelerimiz. Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Gelecek yıl yeniden Yenifoça’da yarışmayı çok isteriz.’’dedi.

Türkiye Yelken Federasyonu Windsurf Slalom Komite Başkanı Nadir Nizam; ‘‘Şampiyona renkli anlara sahne oldu. Güzel startlar verdik, çekişmeli yarışlar oldu. Foça Belediye Başkanı Sayın Fatih Gürbüz’e ve organizasyonda emeği olan herkese teşekkür ederim.’’dedi

Kazanan ve dereceye giren sporculara madalyalarını Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediyesi Meclis Üyesi Başkan Vekili Kenan Gülay, protokol üyeleri ve Türkiye Yelken Federasyonu temsilcileri takdim etti.

Şampiyonada şu sonuçlar alındı;
U15 Junior Kız: 1. Zeynep Tecmen (Çağla Kubat Windsurf Ylkn. Klb.), 2. Ela Irmak Özcan (Çağla Kubat Windsurf Ylkn. Klb.), 3. Karla Mey İtkin (Çağla Kubat Windsurf Ylkn. Klb.),
U15 Junior Erkek: 1. Kaan Erdoğan (Çağla Kubat Windsurf Ylkn. Klb.), 2. Burak Orhan (Çağla Kubat Windsurf Ylkn. Klb.) 3. Sarp Paksoylu (Çağla Kubat Windsurf Ylkn. Klb.)
U17 Junior Erkek: 1. Mert Kaçan (Çağla Kubat Windsurf Ylkn. Klb.), 2. Denizhan Tunç (Urla Deniz Spor Kulübü Derneği) 3. İbrahim Ali Dönmez (Çağla Kubat Windsurf Ylkn. Klb.)
U21 Genç Kız: 1. Zeynep Hacudi (Göztepe Spor Kulübü Derneği)
U21 Genç Erkek: 1. Demir Mcalister Yazıcı (Çandarlı Yelken ve Su Sporları Klb. Der.), 2. Cengizhan Doğan (Çağla Kubat Windsurf Ylkn. Klb.), 3. Emre Gürsoy (Göztepe Spor Kulübü Derneği)
Genç Master Kadın: 1. Çağla Kubat Diaz (Çağla Kubat Windsurf Ylkn. Klb.), 2. Özel Ödül Edibe Şentürk Hoşcanoğlu (Akademi Rüzgar Sörfü ve Ylkn. İht.)
Genç Master Erkek: 1. Mehmet Demir (Çandarlı Yelken ve Su Sporları Klb. Der.), 2. Tarık Onar (Göztepe Spor Kulübü Derneği), 3. Tayfun Ömür (Göztepe Spor Kulübü Derneği)
Erkek: 1. Bekir Çimen (MYGA Alaçatı Rüzgar Sörfü ve Uçurtma Sör.), 2. Hasan Baran Ertuğrul (Kırmızı Çizgi Surf Kulübü), 3. Deniz İlseven (İzmir Ferdi)

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL