Ekonomi Güncel Gündem

TOKİ, gemi sökümdeki arsalarını satacak

TOKİ İzmir’in de aralarında olduğu 27 ilde 349 arsayı satacak. İzmir’de satışa çıkarılan arsalar arasında Aliağa’daki konut, ticaret, sanayi ve depolama alanlarının yanı sıra gemi söküm alanları ile akaryakıt istasyon..

TOKİ, gemi sökümdeki arsalarını satacak

TOKİ İzmir’in de aralarında olduğu 27 ilde 349 arsayı satacak. İzmir’de satışa çıkarılan arsalar arasında Aliağa’daki konut, ticaret, sanayi ve depolama alanlarının yanı sıra gemi söküm alanları ile akaryakıt istasyon alanları da bulunuyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir’in de aralarında olduğu 27 ilde, toplam muhammen bedeli 6 milyar 38 milyon 251 bin lira olan 349 arsayı açık artırmayla satacak. Açık artırma, 29 Haziran Çarşamba günü saat 10.30 ve 30 Haziran Perşembe günü saat 10.30’da, iki ayrı oturum halinde Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak.

Aliağa’daki arsaların satışı 29 Haziran’da

İstekliler, www.emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden teklif verebilecek. 29 Haziran’da İzmir’de bulunan arsaların satışı yapılacak. İzmir’de satışa sunulan arsalar arasında Aliağa’daki konut, ticaret, sanayi ve depolama alanlarının yanı sıra gemi söküm alanları ile akaryakıt istasyon alanları da bulunuyor.

Satışlar KDV’den muaf olacak

Alıcılar, arsalara peşin veya yüzde 25, yüzde 40 peşinatlar ile 36 ay vadeyle sahip olabilecek. Arsaların KDV’den muaf şekilde satışı yapılacak. Satışı yapılacak arsalara ilişkin detaylı bilgiye, www.toki.gov.tr ile www.emlakmuzayede.com.tr internet adresleri ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL