Güncel Gündem

Çanakkale Boğazı’nda ”dev” köpek balığı yakalandı

Çanakkale Boğazı’nda avlanan bir balıkçının oltasına yaklaşık 3 metre uzunluğunda boz camgöz olarak adlandırılan köpek balığı takıldı. Kentte balıkçılıkla uğraşan Hakan Karakaş, 6 metrelik ”Karakaş” adını verdiği teknesiyle Çanakkale Boğazı’na..

Çanakkale Boğazı’nda ”dev” köpek balığı yakalandı

Çanakkale Boğazı’nda avlanan bir balıkçının oltasına yaklaşık 3 metre uzunluğunda boz camgöz olarak adlandırılan köpek balığı takıldı.

Kentte balıkçılıkla uğraşan Hakan Karakaş, 6 metrelik ”Karakaş” adını verdiği teknesiyle Çanakkale Boğazı’na açıldı.

Mercan balığı avına çıkan Karakaş’ın oltasına Nara Burnu civarında boyu yaklaşık 3 metreyi bulan köpek balığı takıldı.

Bu anları cep telefonuyla görüntüleyen Hakan Karakaş, HİBYA’ya yaptığı açıklamada, balığı doğal ortamına bıraktığını belirterek, ”Oltaya takılandan önce başka bir köpek balığı daha yakaladım. Ancak o misinayı kesip, kurtuldu. İkincisini de ben kurtarıp, saldım.” dedi.

Karakaş, 10 ay önce de Çanakkale Boğazı’nın Havuzlar mevkiinde yaklaşık 2,5 metre uzunluğunda köpek balığı yakalamış, onu da boğazın serin sularına bırakmıştı.

Hibya Haber Ajansı

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL