Güncel Gündem Sektörden

İMEAK DTO Aliağa’da yeniden Adem Şimşek Dönemi

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi 2. Dönem Meclis Üye Seçimleri gerçekleşti. Seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan Adem Şimşek güven tazeledi. İMEAK DTO Aliağa Şube 2.Dönem Meclis Üye..

İMEAK DTO Aliağa’da yeniden Adem Şimşek Dönemi

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi 2. Dönem Meclis Üye Seçimleri gerçekleşti. Seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan Adem Şimşek güven tazeledi.

İMEAK DTO Aliağa Şube 2.Dönem Meclis Üye seçimleri tamamlandı. İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek’in başkanlığındaki tek liste göreve seçildi. Oy verme işlemi için şube binasına gelen üyelerle tek tek ilgilenen İMEAK DTO Aliağa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, “Tek listeli seçim olmasına rağmen sorumluluk alanımızdaki üyelerimizin çoğunluğunu burada görmek, bu birliktelik bizleri çok mutlu etti.” Dedi.

İMEAK DTO Aliağa Şubesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen seçimde 60 oy kullanıldı, kullanılan oyların tamamı geçerli sayıldı. Seçim sonrası konuşan Başkan Adem Şimşek: “Öncelikle tüm üyelerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanlık adayları olmamasına rağmen sorumluluk alanımızdaki üyelerimizin çoğunluğunu burada görmek bizleri çok mutlu etti. Sizleri burada görmenin geçmiş dönem yaptığımız çalışmalarının bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Bizler de inşallah dün olduğu gibi bundan sonra da almış olduğumuz bu çok değerli görevi sizlerden aldığımız güç ile sürdüreceğiz. Sektörümüzün daha da güçlenmesi için gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nde, 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan meclis toplantısında, seçilen meclis üyeleri arasından meclis başkanı, yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri seçilecek.

 

 

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL