Güncel Gündem Sektörden

ŞİMŞEK: “BU BÜYÜK MEKANİZMANIN İÇİNDE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM…”

Deniz Ticaret Odası (DTO) Meclis Üyesi ve Meslek Komitesi seçimi sonuçlandı. Piri Reis Üniversitesi’nde gerçekleşen seçimlerde, İstanbul, İskenderun, Rize, Samsun, İzmir, Antalya, Van, Trabzon, Bodrum gibi Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen..

ŞİMŞEK: “BU BÜYÜK MEKANİZMANIN İÇİNDE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM…”

Deniz Ticaret Odası (DTO) Meclis Üyesi ve Meslek Komitesi seçimi sonuçlandı. Piri Reis Üniversitesi’nde gerçekleşen seçimlerde, İstanbul, İskenderun, Rize, Samsun, İzmir, Antalya, Van, Trabzon, Bodrum gibi Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen 1945 üye oy kullandı.

Mavi liste, turuncu liste ve beyaz listenin yarıştığı seçimleri Tamer Kıran’ın desteklediği mavi liste 48 komiteden 47’sinin oylarını alarak seçimin galibi oldu. İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, Başkan Tamer Kıran’ın tüm sorunların da yanlarında olduğunu ve hızlı çözümler sunduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Genel seçimlere tüm odalar olarak destek vermek için katıldık. Tamer abi 4 sene boyunca denizcilik camiasına çok büyük faydalar sağladı. Tüm sorunlarda bizlere destek oldu. Kendisine bildirdiğimiz sorunlarda bunları hızlı bir şekilde çözüyor. Biz Aliağa olarak kendisine minnettarız. Bundan sonrada her şeyin hayırlı olmasını bekliyoruz. Bundan sonrasında da işlerin daha iyiye gideceğini düşünüyorum. Çünkü Tamer abi proje üreten bir başkan ve denizci bir aileden geldikleri içinde her zaman denizciliğe büyük değer veriyor. Bize öncülük ediyor biz de kendisine güveniyoruz. Sektörde zaman zaman illaki sorunlar oluyor fakat biz bu sorunları en aza indirmeye çalışacağız.” dedi.

“BU BÜYÜK MEKANİZMANIN İÇİNDE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM…”

Başkanlığı yaptığı İMEAK DTO Aliağa Şubesi hakkında da bilgiler veren Başkan Şimşek şöyle konuştu: “Ben Aliağa Deniz Ticaret Odası’nın Kurucu Başkanıyım 4 senemiz bitti şimdi arkadaşlar da sağ olsun bize 4 sene için daha destek verdiler. Biz de Tamer abinin ekibiyle olmaktan mutluluk duyuyoruz. Aliağa’da çok güzel işler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Aliağa büyüyen bir yıldız liman şehir kenti. Senede 6 bin geminin uğradığı 120 milyon ton ithalat ve ihracatın döndüğü 15 limanın olduğu bir yer. Bu büyük mekanizma içinde olmanın ben de mutluluğunu yaşıyorum. Burada büyük planlarımız var. Planlarımızın büyük olmasının arkasında hızla büyüyen sanayi var ve katma değer olarak da çok büyük bir yer. Türkiye’ye büyük katma değer sağlayan bir şubenin başında olmaktan da mutluluk duyuyorum. Projelerimizi de zamanla hayata geçirip tüm üyelerimize yardımcı olmaya çalışacağız. Aliağa’da 240-250 üyemiz var. Aliağa şubesinin kurulmasının bölgeye çok büyük katkısı oldu çünkü lokal sorunlar çok daha hızlı çözülebiliyor. Bu da ülkemize döviz girdisi sağlıyor. Bu vesile ile oda kuruluşunda bizden desteğini esirgemeyen Sayın Başkanımız Tamer Kıran ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL