Güncel Gündem Sektörden

İMEAK DTO Antalya’da yeniden Ahmet Çetin dönemi

İMEAK DTO Antalya Şubesi 2022-2026 dönemi Meclis Üyeliği seçimleri, bugün Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. 527 oyun geçerli sayıldığı seçimde Ahmet Çetin’in aday olduğu Mavi liste 306 oy alarak..

İMEAK DTO Antalya’da yeniden Ahmet Çetin dönemi

İMEAK DTO Antalya Şubesi 2022-2026 dönemi Meclis Üyeliği seçimleri, bugün Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

527 oyun geçerli sayıldığı seçimde Ahmet Çetin’in aday olduğu Mavi liste 306 oy alarak seçimi kazandı. Seçimde İnanç Kendiroğlu’nun aday olduğu Kırmızı Beyaz liste 166, Levent Aslan’ın aday olduğu Turuncu liste ise 55 oy aldı.

İMEAK DTO Antalya Şubesi Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin seçileceği Meclis Toplantısı ise 11 Kasım Cuma günü İMEAK DTO Antalya Şubesi hizmet binasında yapılacak.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL