Güncel Gündem Sektörden

Türk Armatörler Birliği’den önemli bir konferans

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Kasım ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan Türk Armatörler Birliği Başkanı Cihan Ergenç, önemli bir duyuru yaptı. Türk Armatörler Birliği’nin sektörün çatı kuruluşu olan İMEAK DTO ve..

Türk Armatörler Birliği’den önemli bir konferans

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Kasım ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan Türk Armatörler Birliği Başkanı Cihan Ergenç, önemli bir duyuru yaptı.

Türk Armatörler Birliği’nin sektörün çatı kuruluşu olan İMEAK DTO ve diğer STK’larıyla işbirliği içinde çalışmalarına devam edeceğini belirten Ergenç, derneğin 16 Kasım tarihinde Istanbul Marriott Hotel Asia’da önemli bir konferans gerçekleştireceğini söyledi. Saat 13.00 gibi başlayacak konferansın Türk denizciliğine katkı sağlayacağını ifade eden Ergenç, “Bu konferans çok çok önemli. Türk denizciliğinin, Türk gemi işletmeciliğinin, geleceği ve dijital dönüşümüne ilişkin bir program olacak. Bunun üzerine yaklaşık 1 yıldır çalışıyoruz. Saymakla bitmeyen çok büyük faydaları var. Türk armatörünün kalitesini iki sıra yukarıya çıkacak. Yüzde 10-15 civarında bir verimlilik ve katkı sağlayacak. Daha kaliteli, daha düzeyli bir armatörlüğe hizmet edecek. Dijital çözümler, teknolojinin imkanları gibi konuların irdeleneceği konferansa armatörlerin ve üst düzey yöneticilerin katılmasını çok önemli buluyoruz” dedi.

‘Ortak çalışmaya devam edeceğiz’

Ergenç, ayrıca DTO’nun yeni yönetimini de tebrik ederek şunları söyledi; “Artık enerjimizi geçmişe, geçmişi tartışmaya değil, geleceğe, daha vizyoner, daha stratejik katma değeri olan işlere ve projeler yöneltmeliyiz. DTO çatı örgütümüz, Türk Armatörler Birliği olarak her zaman işbirliği içinde ortak çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte güzel projelere imza atacağımıza inancım tamdır.”

 

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL