Güncel Gündem Sektörden

İMEAK DTO ALİAĞA’DAN, GEMİSANDER’E DESTEK ZİYARETİ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek “Gemi söküm bizim bir parçamız. Bizler, Oda olarak gemi söküm sektörümüzün yanındayız bürokrasi ve işleyiş çerçevesinde ne yapılması gerekiyorsa..

İMEAK DTO ALİAĞA’DAN, GEMİSANDER’E DESTEK ZİYARETİ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek “Gemi söküm bizim bir parçamız. Bizler, Oda olarak gemi söküm sektörümüzün yanındayız bürokrasi ve işleyiş çerçevesinde ne yapılması gerekiyorsa her zaman yapmaya hazırız.” Dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi yönetimi, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneğini (GEMİSANDER) ziyaret etti.

Ziyarette İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek’e, Oda Meclis Başkanı İsmail Önal ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. GEMİSANDER Başkanı Kamil Önal ve dernek üyeleri tarafından karşılanan yöneticilere basın mensupları da eşlik etti.

Başkan Adem Şimşek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden GEMİSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal, “ Adem Başkan 8 yıl Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneğinin başkanlığı yapmış bir isim. Bugün burada buluştuysak, bu koltuklarda bugün oturabiliyorsak Adem Bey ve İsmail Bey sayesindedir. Ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler de onların bıraktığı yerden bayrağı teslim aldık ve ileriye götürmek için çabalıyor ve çalışıyoruz. Bu gün İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımızın ve yönetiminin bu ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Geçtiğimiz günlerde başkanımızla gemi söküm sektörümüz için neler yapabiliriz konuştuk. Özellikle son zamanlarda sektörümüz Türkiye gündeminden düşmüyor. Dışarıdan çok baskı görüyoruz. Ne yazık ki hep olumsuz adeta karalama kampanyası haberlerle basına yansıtıldık ve yansıtılmaya da devam ediliyoruz. Asılsız birçok haber medyaya dolaşıyor. Buda maalesef sektörümüze çok büyük yaralar açıyor. Başkanımızla 15 gün önce yaptığımız bir görüşmede bunları ve tüm sorunları beraber aşabileceğimizi dile getirdi. Bugünde sağ olsunlar bu destek ziyaretini gerçekleştirdiler. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü ve verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi olarak sorumluluk alanlarında ve üyelerine her zaman en iyi desteği vermeye çalıştıklarını ve vermeye de devam edeceklerini söyleyen Başkan Şimşek “Gemi Söküm Odamızın bir parçası. Burada yaşanan tüm sorunları beraber çözmeye çalışacağız. Hem derneğimizin hem de Odamızın gücüyle aşamayacağımız sorun olduğunu düşünmüyorum. Bugün burada olmamızın sebeplerinden başında maalesef son zamanlar da basına yansıyan, gerçekliği ve doğruluk payı olmayan birçok haberin dolaşması. Bunlar hem sektörümüze hem de buradan evine ekmek götüren bizleri ve binlerce kişiyi zor durumda bırakıyor. Ne yazık ki hakaret derecesine varan yazılar ve haberlerden gemi söküm sektörü adına Oda olarak çok rahatsızlık duyuyoruz. Bugün yönetimimizle birlikte Derneğimize hem bir ziyaret gerçekleştirelim hem de siz değerli basın mensuplarımızla bir araya gelmek istedik.  Bizler, Oda olarak gemi söküm sektörünün yanındayız! Bürokrasi ve işleyiş çerçevesinde ne yapılması gerekiyorsa her zaman yapmaya da hazırız. Geçmiş yıllarda bizde burada görev yaparak sorumluluk üstlendik. Ancak herkesin bir zamanı, bir vakti var. O zaman geldiğinde sizlere burayı teslim ettik. Sizde bu işi iyi yapıyorsunuz, bundan gurur duyuyoruz.” Dedi.

Ziyaret sonunda İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek ve GEMİSANDER Başkanı Kamil Önal günün anısına karşılıklı hediye takdiminde bulunup, yönetim kurulu ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL