Güncel Gündem

Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney’den  GEMİSANDER’e ziyaret

Aliağa Kaymakamı  Zekeriya Güney, Türkiye’nin tek Gemi Söküm Bölgesi olan Aliağa’da lisanslı 22 işletme ile faaliyetlerini sürdüren Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği ve Gemi Söküm Tesislerini ziyaret etti. Kaymakam Zekeriya..

Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney’den  GEMİSANDER’e ziyaret

Aliağa Kaymakamı  Zekeriya Güney, Türkiye’nin tek Gemi Söküm Bölgesi olan Aliağa’da lisanslı 22 işletme ile faaliyetlerini sürdüren Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği ve Gemi Söküm Tesislerini ziyaret etti.

Kaymakam Zekeriya Güney’i, Başkan  Kamil Önal ve dernek yönetimi kurulu karşıladı. Dernek binası toplantı salonunda  Kaymakam Zekeriya Güney’e,   Gemi Söküm bölgesinde gerçekleştirilen faaliyetler ile güncel durumu ve sorunları hakkında bilgi veren Başkan Kamil Önal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Zekeriya Güney’e teşekkür etti.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretin sonunda Başkan Kamil Önal , Kaymakam Zekeriya Güney’e  ziyaretinin anısına bir gemi aksesuarı takdim etti.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL