Güncel Gündem Sektörden

MEDBULK Grup Şirketlerinden deprem bölgesine 700 ton akaryakıt yardımı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketlerinin ardından Türkiye’nin dört bir yanından devam eden yardım kampanyalarına İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Meclis Üyesi MED Grup’un firmaları Medbulk..

MEDBULK Grup Şirketlerinden deprem bölgesine 700 ton akaryakıt yardımı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketlerinin ardından Türkiye’nin dört bir yanından devam eden yardım kampanyalarına İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Meclis Üyesi MED Grup’un firmaları Medbulk Denizcilik & Medtanker Denizcilik de destek verdi. Firmalar deprem bölgesine 700 ton akaryakıt yardımında bulunacak.  

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketlerinin yaralarını sarmak üzere İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Meclis Üyesi MED Group firmalarından Medbulk Denizcilik & Medtanker Denizcilik tarafından mazot yüklü 28 tanker deprem bölgesinin akaryakıt ihtiyacını karşılamak üzere AFAD’a bağışlandı. İlk 5 tanker Global Terminal/ Dörtyol’dan bölgeye hareket etti. Diğer 23 tanker ise AFAD’ın ihtiyaç listesine göre belirlenen adreslere ulaştırılacak. AFAD koordinasyonunda depremden etkilenen illere toplamda 700 ton akaryakıt yardımı sağlanacak.

Yakıt yardımında bulunan MED Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Bartın tarafından yapılan açıklamada, “Acımız çok büyük! Ülkemizin dayanışma ve beraberlik duygusuyla yaraları en kısa sürede saracağını umut ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri de aşacağız. Gün dayanışma günü. Enkaz altındaki vatandaşlarımızla ilgili sevindirici haberler gelmesi için dua ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

HABER: Özgür GÜN / DENİZCİ HABER

 

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL