Güncel Gündem Sektörden

ULUSAL DENİZKIZI KONGRESİ 1. GÜN1. PANEL ‘’AĞ DEĞİL BAĞ KURUN’’

Networker Eğitmeni Erdal UZUNOĞLU, 22. Ulusal Denizkızı Kongresi’nin ilk panel konuşmasını, katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleştirdi. Samimi bir şekilde denizci öğrencilerin dikkatini çeken UZUNOĞLU, konuşmasına Festina Lente yani ‘’Ağır Ağır Acele..

ULUSAL DENİZKIZI KONGRESİ  1. GÜN1. PANEL  ‘’AĞ DEĞİL BAĞ KURUN’’

Networker Eğitmeni Erdal UZUNOĞLU, 22. Ulusal Denizkızı Kongresi’nin ilk panel konuşmasını, katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleştirdi. Samimi bir şekilde denizci öğrencilerin dikkatini çeken UZUNOĞLU, konuşmasına Festina Lente yani ‘’Ağır Ağır Acele Et’’ anlamına gelen cümlesiyle başlarken, Denizci Öğrenciler Derneği’nin kendisine bunu hatırlattığını belirtti. Huzurlu, güven veren bir organizasyon olduğunu dile getiren UZUNOĞLU, davet adına teşekkürlerini iletmesinin ardından Denizci Öğrenciler Derneği’nin kendisi için kıymetinden bahsetti.

Çeşitli hikâyelerle bizi bilgilendiren Erdal UZUNOĞLU, bir gün kendisinin de içinde bulunduğu CEO programında 20 kişiyi sahneye aldıklarını ve “20’li yaşlarda bugünkü bilgiyle neler yapardın?’’ diye sorduklarında verilen tüm cevapların network ağlarını daha iyi kurmak üzerine olduğunu vurgulayarak katılımcılara aktardı.

Karizma kelimesinin karşındakini nasıl dinlediğin anlamına geldiğini aktardıktan sonra, ‘’Dinleme şeklinizle fark yaratıp seçilen kişi siz olabilirsiniz.’’ diyen UZUNOĞLU, networkün sadece konuşmak değil aynı zamanda dinlemek de olduğunun önemine değindi.

Panel boyunca değerli bilgi ve deneyimlerini katılımcılara aktaran Networker Eğitmeni Erdal UZUNOĞLU, “Network çevrenin dinamikleşmemiş halidir, gerekmediğinde yapılır.” sözlerini iletmesinin ardından konuşmasını sonlandırdı.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL