Güncel Gündem Sektörden

2 dev kruvaziyer Galataport’a yanaştı

İstanbul dev kruvaziyer gemilerinin ana limanı olarak öne çıkıyor. Karaköy Galataport Limanı’na demirleyen iki kruvaziyer gemisi İstanbul’un eşsiz manzarasıyla buluştu. İstanbul dev kruvaziyer gemilerinin ana limanı olarak öne çıkıyor. Karaköy Galataport Limanı’na demirleyen iki..

2 dev kruvaziyer Galataport’a yanaştı

İstanbul dev kruvaziyer gemilerinin ana limanı olarak öne çıkıyor. Karaköy Galataport Limanı’na demirleyen iki kruvaziyer gemisi İstanbul’un eşsiz manzarasıyla buluştu.

İstanbul dev kruvaziyer gemilerinin ana limanı olarak öne çıkıyor. Karaköy Galataport Limanı’na demirleyen iki kruvaziyer gemisi İstanbul’un eşsiz manzarasıyla buluştu.

Kruvaziyer gemisi Celebrity Beyond ve 210 metre uzunluğundaki Silver Spirit, İstanbul’un eşsiz manzarası eşliğinde Galataport’a demir attı. 3 bin 600 yolcu kapasiteli Celebrity Beyond, Galataport Limanı’nda vatandaşların ilgi odağı oldu. Vatandaşlar dev geminin fotoğraflarını çekti. Celebrity Beyond bugün limandan ayrılarak Kuşadası’na doğru hareket edecek.

 

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL