Güncel Gündem Lojistik

BATI INNOVATIVE LOGISTICS, PROJE VE YAT TAŞIMACILIĞINDA BAŞARISINI SÜRDÜRÜYOR

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte, BATI Innovative Logistics proje ve yat taşımacılığı hizmetleriyle öne çıkıyor. Pandemi sonrası teknelere olan ilginin artması, bu alandaki taşımacılığı hareketlendirdi. BATI Innovative Logistics ise proje ve..

BATI INNOVATIVE LOGISTICS, PROJE VE YAT TAŞIMACILIĞINDA BAŞARISINI SÜRDÜRÜYOR

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte, BATI Innovative Logistics proje ve yat taşımacılığı hizmetleriyle öne çıkıyor. Pandemi sonrası teknelere olan ilginin artması, bu alandaki taşımacılığı hareketlendirdi. BATI Innovative Logistics ise proje ve yat taşımacılığı konusundaki başarısını artırarak çalışmalarına devam ediyor.

Proje ve yat taşımacılığı, denizyolu taşımacılığı alanında uzmanlık gerektiren bir hizmet. BATI Innovative Logistics, denizyolu taşımacılığı konusunda geniş bir tecrübeye sahip olduğu için proje ve yat taşımacılığında da başarılı sonuçlar elde ediyor. Tekne ve yat taşımacılığındaki özel ihtiyaçlar göz önüne alınarak hazırlanan özel taşıma planları, müşterilerin beklentilerini karşılamak üzere tasarlanıyor.

Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, “Proje ve yat taşımacılığı, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlanan bir hizmet. Biz de BATI Innovative Logistics olarak, müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için, özel taşıma planları hazırlıyoruz. Denizyolu taşımacılığı konusunda uzman ekibimiz, müşterilerimizin proje ve yat taşımacılığındaki ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışıyor” dedi.

Açıklamasına “BATI Innovative Logistics, proje ve yat taşımacılığı hizmetleriyle yaz sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor.” diyerek devam eden Aydın, “şirketin denizyolu taşımacılığındaki uzmanlığı, müşterilerin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanan özel taşıma planları ve başarılı sonuçlar elde etmesi, sektördeki tercih edilen taşımacılık şirketlerinden biri olmasını sağlıyor.” Değerlendirmesinin ardından yaz sezonu süresince sahipleri ve turkuaz sularla buluşmayı bekleyen yatlar için sabırsızlandığını dile getirdi.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL