Güncel Gündem Sektörden

PAKMAYA, İZMİR BOT SHOW’DA YERİNİ ALIYOR

İzmir Boat Show Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı (MAST), 1-5 Mayıs tarihlerinde ikinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. ED Fuarcılık ve İZFAŞ tarafından İzmir’de düzenlenecek fuarda dünyaca ünlü tekne..

PAKMAYA, İZMİR BOT SHOW’DA YERİNİ ALIYOR

İzmir Boat Show Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı (MAST), 1-5 Mayıs tarihlerinde ikinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

ED Fuarcılık ve İZFAŞ tarafından İzmir’de düzenlenecek fuarda dünyaca ünlü tekne markaları, sektörün en büyük yerli üretici tekne, ekipman ve aksesuar firmaları bir araya gelecek.

1-5 Mayıs tarihleri arasında İzmir Fuarı’nda yapılacak olan Bot Show Fuarı’nda, Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bizde varız demek istiyor! Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin sektörü tanıması, yapılan çalışmaların yerinde görülmesi ve en önemlisi okul öğrencileri ile birlikte ürettikleri ALPAGO sürat teknesini sektöre tanıtmak istiyor.

Ürettikleri sürat teknesi hakkında kısa bir bilgide veren Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Vedat Mazgal “ALPAGO sürat teknesini 2022 yılında okulumuz gemi yapımı öğrencileriyle birlikte üretilmiştir. 10.sınıf, 11.sınıf ve 12.sınıfta okuyan toplam 42 öğrencimiz tekne üretiminin her aşamasında aktif şekilde çalışmıştır. Ahşap sürat teknesinin boyu 7m, eni 2.7m, derinliği 1,8 m olup 2,9 ton ağırlığındadır. 90-100 Litrelik krom yakıt tankı bulunmaktadır. Motor 140 BG SUZUKİ dıştan takmalıdır. Teknenin ortalama hızı 30 mil/s. CE sertifikasına sahiptir. Üretmiş olduğumuz bu tekneyi bizlere destek olan kurum ve kuruluşlar sayesinde Bot Show Fuarı’n da teknemizi sektöre tanıtmış olacağız. Bu bizler ve öğrencilerimiz için büyük bir başarı. Ben hepsini bir kez daha tebrik ediyorum. ” Dedi.

Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ALPAGO Sürat Teknesini Fuar C HOL, C 109 da sergilenecektir.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL