Çevre Güncel Gündem

Dikili’de Kıyı ve Deniz Temizliği yapıldı!

İzmir Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 5 Haziran 2022 Çevre Günü ve Haftası Etkinlik Programı kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nin koordinesinde Dikili Balıkçı Barınağı’nda Kıyı..

Dikili’de Kıyı ve Deniz Temizliği yapıldı!
İzmir Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 5 Haziran 2022 Çevre Günü ve Haftası Etkinlik Programı kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nin koordinesinde Dikili Balıkçı Barınağı’nda Kıyı ve Deniz Temizliği gerçekleştirildi.
Dünya Çevre Günü Haftası kapsamında Dikili Merkez Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Cevdet Bekar’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe İzmir Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Albayrak, Dikili Belediyesi Başkanı Adil Kırgöz, Dikili Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Gürkan Şimşek, Dikili İlçe Jandarma Komutanı Çağlar Göndiken, Dikili Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Budak,  İMEAK DTO Aliağa Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım, İMEAK DTO Aliağa Şube Müdürü Orçun Tuncer, Meclis üyesi Erdem Meydan, İMEAK DTO Aliağa Şubesi üyesi Bosphorus Gözetim, Danışmanlık Şirketi sahibi Fatih Eser,  Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Abdullah Özüdoğru, Çevre Mühendisi Seray Altınbaş ve Aliağa Bölge Liman Başkanlığı personelleri katlım sağladı.
Derin Dalış Merkezi, Akvatek Su Ürünleri A.Ş. Dikili Üretim Tesisi ,İlknak Su Ürünleri San. Tic. A.Ş. ve Ertuğ Balık Üretim Tesisi’nden dalgıçlar ile Dikili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilkokul öğrencilerinin katıldığı temizlik etkinliğinde denizden ve karadan 750 kg katı atık toplandı. Toplanan atıklar türlerine göre ayrıştırılarak geri dönüşüme gönderildi. Etkinliğe katılan öğrencilere çevre temizliğinin önemi hakkında bilgilendirme yapıldı.
Temizlik etkinliğine katılan kurum ve dalgıçlara İMEAK DTO Aliağa Şubesi tarafından sertifika verildi.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL