Ekonomi Güncel Gündem Sektörden

ALKOÇ GRUP FİRMALARINDAN ALKMAR ve VR MARITIME SİNERJİ ORTAKLIĞI ANLAŞMASINA İMZALARI ATTI

Denizcilik sektöründe dinamik ve vizyonel yapısı ile özellikle global projelerde adından sıkça söz ettiren Alkoç Gruba bağlı Alkmar, Hindistan Merkezli olup dünyanın birçok coğrafyasında faaliyet alanları bulunan VR Maritime ile..

ALKOÇ GRUP FİRMALARINDAN ALKMAR ve VR MARITIME SİNERJİ ORTAKLIĞI ANLAŞMASINA İMZALARI ATTI

Denizcilik sektöründe dinamik ve vizyonel yapısı ile özellikle global projelerde adından sıkça söz ettiren Alkoç Gruba bağlı Alkmar, Hindistan Merkezli olup dünyanın birçok coğrafyasında faaliyet alanları bulunan VR Maritime ile sinerji ortaklığına gitti ve karşılıklı iş birliğine yönelik anlaşma, Alkoç Grup merkezinde imzalandı.

Dökme yük gemileri, tankerler, konteyner gemileri, MPP, PSV, LPG, LNG ve FSRU yönetiminde geniş bir deneyime sahip farklı gemi türleri için birinci sınıf gemi işletmeciliği yapan Alkoç Grup, işletmeciliğinin yanı sıra tamir-bakım tutum, yeni inşa, kiralama, danışmanlık, satın alma ve sörvey hizmetleri ile birlikte, gemi acenteliği, uydu haberleşme ve iletişim sistemleri çözümleri alanlarında da gösterdiği faaliyetlerle VR Maritime’ın hizmet alanlarıyla kesişti ve bunu bir işbirliğine dönüştürdü.

Hindistan’daki bilinen gemi yönetim firmalarından VR Maritime, 12 yıldır kendi alanında başarılı işlere imza atıyor. Finansal güçleri ve ticari markalarının bilinirliği sayesinde, sadece gemi sahiplerinin değil, aynı zamanda denizcilerin de haklarını gözeterek ve taleplerine hizmet ederek yol almış bir firmadır. VR Maritime, bugün, geldiği noktada 18,000’den fazla denizciye iş imkanı sağlamaktadır.

Müşterilerine global bazda hizmet veren firma, özellikle 2020 yılında COVID salgını esnasında mürettebat değişikliğininin güçlük arz ettiği dönemde  armatörler, gemi insanları, liman acenteleri ve özellikle gemi sahiplerinin takdirini kazanmıştır.

Alkoç ve VR Maritime bu noktadan sonra, özellikle Türkiye, Hindistan ve Singapur’da, personel yönetimi, acentecilik, yetkilendirme, personel eğitimi, seyahat acenteciliği, teknik yönetim, teknik servis, gemi kiralama, satınalma, yedek parça, yeni inşaa, tamir, bakım, balast water sistemleri, geri dönüşüm ve uydu haberleşme konularında proje geliştirmeye ve işbirliğine devam edecektir.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL