Ekonomi Güncel Gündem

İZDENİZ’den 7 milyon TL’lik tasarruf

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü, 2023 yılında gemilerinin bakımını İzmir’de yapacak. Önceki yıllarda İstanbul’da yapılan bakımların İzmir’e alınmasıyla 7 milyon TL tasarruf sağlanacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü,..

İZDENİZ’den 7 milyon TL’lik tasarruf

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü, 2023 yılında gemilerinin bakımını İzmir’de yapacak. Önceki yıllarda İstanbul’da yapılan bakımların İzmir’e alınmasıyla 7 milyon TL tasarruf sağlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü, bünyesinde yaptığı atılımlarla İzmirliye daha iyi hizmet verirken bir yandan da tasarrufa yönelik adımlar atıyor. 2021 yılına kadar İstanbul’da yapılan planlı bakım ve onarım işlemlerinin İzmir’deki Alaybey Tersanesi’ne alınması sayesinde yol masrafı, personel giderleri, atölye imkanları gibi gider kalemlerinin önüne geçildi. Böylelikle İZDENİZ, 2023 yılında en az 7 milyon TL’nin üzerinde tasarruf sağlayacak.

Sırayla havuza alınacak
Yürütülen çalışmayla 2023 yılında İZDENİZ bünyesinde görev yapan 9 gemi sırayla karaya alınacak. Toplam 130 gün havuzda kalacak gemiler, bakım ve onarımlarının ardından hizmete geri dönecek.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL