Çevre Güncel Gündem

FOÇA’DAKİ YÜZME MARATONUNDA DOĞANIN TADINI ÇIKARDILAR

Yirmi beş kilometrelik Rally Yüzme Etkinliği, Marathon Masters öncülüğünde Foça’da gerçekleştirildi. Beş gün devam eden etkinlik, Yenifoça’dan başlayıp Foça’da sona erdi. 25 kilometrelik açık su yüzme maratonuna 124 sporcu katıldı…

FOÇA’DAKİ YÜZME MARATONUNDA DOĞANIN TADINI ÇIKARDILAR

Yirmi beş kilometrelik Rally Yüzme Etkinliği, Marathon Masters öncülüğünde Foça’da gerçekleştirildi.

Beş gün devam eden etkinlik, Yenifoça’dan başlayıp Foça’da sona erdi. 25 kilometrelik açık su yüzme maratonuna 124 sporcu katıldı.

Beşer kilometrelik mesafelerdeki parkurların birine, birkaçına veya hepsine katılabilinen bu etkinliğin son gününde sporcular için tören düzenlendi.

Sporcuların zaman baskısı olmadan ve yarışmadan, doğanın tadını çıkararak parkurları tamamladıklarını belirten Marathon Masters Spor Kulübü kurucusu Turgut Esen, ‘‘27 Haziran’da Yenifoça’da başlayan etkinliğimiz Foça Rallisi olarak geçti. Biz bunu yüzmede gerçekleştirdik ilk defa. Bir gün dinlenme verdik. Toplam 25 kilometrelik mesafeyi yüzdük sporcularla birlikte. Marathon Masters Kulübü olarak biz bu organizasyonu baştan sona destekledik. Foça Belediyesi’nin desteklerini her zaman hissettik, çok teşekkür ederiz. Türkiye’nin her yerinden Master dediğimiz 25 yaş üzeri sporcuların katılımıyla gerçekleşti bu etkinlik. İlk defa Foça’da gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğin kalıcı olmasını diliyoruz. Bundan sonraki etkinliğimizin uluslararası olması için de gerekli duyurularımızı yapıyoruz’’dedi.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL