Güncel Gündem

FOÇA 29 EKİM’DE ULUSAL YELKEN ŞAMPİYONASI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

İzmir’in gözde tatil beldelerinden Foça’da yer alan MW PHOKAIA OTEL, 29 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek Ulusal Yelken Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu özel..

FOÇA 29 EKİM’DE ULUSAL YELKEN ŞAMPİYONASI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

İzmir’in gözde tatil beldelerinden Foça’da yer alan MW PHOKAIA OTEL, 29 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek Ulusal Yelken Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu özel etkinlik, hem denizcilik tutkunları hem de bölge turizmi için büyük bir önem taşıyor.

Otel Genel Müdürü Bilge Durdu’dan Önemli Açıklamalar

Etkinlik öncesinde MW PHOKAIA OTEL Genel Müdürü Bilge Durdu, şampiyonaya hazırlık süreci, bu tür organizasyonların turizme katkıları ve otelin başarıları hakkında önemli bilgiler paylaştı. Durdu, otelin yelken şampiyonası gibi büyük organizasyonlar için tercih edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu açıklamalarda bulundu:

“Bu şampiyonada, hem denizciliğin önemine dikkat çekmek hem de genç yetenekleri desteklemek bizim için büyük bir gurur kaynağı. Otel olarak misafirlerimizin rahatlığı ve memnuniyeti için en iyi hizmeti sunmaya odaklandık.”

Geçmiş Başarılar Motivasyon Kaynağı

Bilge Durdu, MW PHOKAIA OTEL’in başarılarına da değinerek, otelin 2018 yılından itibaren her yıl “Otel Puan Ödülleri” kapsamında Türkiye’nin en iyi 100 oteli arasında yer aldığını belirtti. Bu yıl beşinci kez aynı ödülü kazandıklarını vurgulayan Durdu, “Otel puan ödülleri, birçok otelde konaklayan misafirlerin görüş, öneri ve beğenilerine dayanarak veriliyor. Biz de 2018’den bu yana misafirlerimizin yorumlarıyla her yıl Türkiye’nin ilk 100 oteli arasına giriyoruz ve ödül kazanıyoruz. Bu ödüller bizi daha da motive ediyor ve ekibimizle birlikte daha çok çalışmamızı sağlıyor,” dedi.

Foça Turizmine Büyük Katkı

MW PHOKAIA OTEL, sunduğu kaliteli hizmet ve ev sahipliği yaptığı ulusal ve uluslararası etkinliklerle bölge turizmine de önemli katkılar sağlıyor. 29 Ekim’de başlayacak olan Ulusal Yelken Şampiyonası sayesinde Foça, hem denizcilik hem de turizm açısından bir kez daha ön plana çıkacak.

Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen bu önemli organizasyon, bölgeye olan turistik ilgiyi artıracak ve Foça’nın gözde tatil beldeleri arasındaki yerini pekiştirecek.

 

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL