Güncel Gündem

KINIK’TA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK…

Gençlik  ve Spor Bakanlığının ‘’yüzme bilmeyen kalmasın’’ projesine başvuran Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık DOĞRUER’in talebi bakanlıkça kabul edildi.Kınık yarı olimpik yüzme havuzu için Spor Toto ile protokol imzalandı. Gençlik ve Spor..

KINIK’TA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK…

Gençlik  ve Spor Bakanlığının ‘’yüzme bilmeyen kalmasın’’ projesine başvuran Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık DOĞRUER’in talebi bakanlıkça kabul edildi.Kınık yarı olimpik yüzme havuzu için Spor Toto ile protokol imzalandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger,Ak Parti Genel Başkan Yard.Hamza Dağ,AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP il Başkanı Veysel Şahin,İzmir milletvekilleri,Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve belediye başkanlarının katılımları ile gençlik ve spor yatırımları protokol töreni gerçekleşti.

Gerçekleşen törende sonrasında, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer “Kınık’a yarı olimpik yüzme havuzu,10 adet halı saha ve 10 adet basketbol potası için protokol imzaladık. Desteklerinden dolayı  Gençlik ve Spor Bakanımız  Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu ,Genel Başkan Yardımcımız  Mv Hamza Dağ ve İl başkanımız Kerem Ali Sürekli ‘ye ve desteklerini esirgemeyen Spor Toto teşkilatına teşekkür ediyorum.

Gençlerimize hayırlı olsun”

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL