Güncel Gündem

METAŞ GEMİ SÖKÜM FİRMASINDAN AÇIKLAMA!

Aliağa Gemi Söküm Bölgesinde saat 16:00 sularında,  meydana gelen kazayla ilgili olarak  METAŞ Gemi Söküm firmasından açıklama geldi. Yapılan açıklama ise şöyle; BASINA VE KAMUOYUNA; Bugün saat 16:00 sularında, firmamız..

METAŞ GEMİ SÖKÜM FİRMASINDAN AÇIKLAMA!

Aliağa Gemi Söküm Bölgesinde saat 16:00 sularında,  meydana gelen kazayla ilgili olarak  METAŞ Gemi Söküm firmasından açıklama geldi.

Yapılan açıklama ise şöyle;

BASINA VE KAMUOYUNA;
Bugün saat 16:00 sularında, firmamız bünyesindeki gemi söküm tesislerinde yaşanan elim olay hepimizi derinden üzmüştür.
Sökülmek üzere tesisimizde bulunan gemide henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple gerçekleşen patlama neticesinde bir işçi hayatını kaybederken bir işçimiz de yaralanarak İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yanık ünitesinde tedavi altına alınmıştır.
Olayla ilgili teknik ve adli inceleme devam ederken, firmamız yetkili makamlarla tam işbirliği içerisinde çalışmaktadır.
Elim olayda hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve metanet, yaralı işçimiz için de acil şifalar dilerken; bizleri derinden yaralayan bu elim kazada hayatını kaybeden ve yaralanan işçi kardeşlerimizin ailelerinin her aşamada yanında olduğumuzu bildiririz.
Kazayla ilgili gerekli araştırmalar tamamlandıktan sonra detaylı açıklama kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Saygılarımızla…

METAŞ GEMİ SÖKÜM A.Ş.

Bu yazıyı paylaşın

Yasal Uyarı

Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorum ve içeriklerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL